GARAMPÁLD

Tartalomhoz ugrás
Önkormányzat :

Polgármester :
Mgr. Góra Monika

 Képviselők :  
 - Bc. Tóth Andrea

 - Csókás Tamás

 - Tóth Gábor

 - Ing. Kiss Tibor

 - Horváth Krisztina               

Elérhetőségeink :

Címünk :       Obecný úrad Pavlová
                           Pavlová 153
               943 59 Sikenicka
SZLOVÁKIA


Tel. / Fax :   +421 (0)36 758 71 21
   
e-mail :   info@obecpavlova.sk

Kedves polgártársaink,

nehéz időszakokban élünk, amikor naponta emberek százezrei fertőződnek meg a "Covid-19" nevű koronavírussal, amely sajnos régióinkban is terjed, főként a saját FELELŐTLENSÉGÜNK miatt!

A szomszédokkal vagy ismerősökkel való kommunikáció során nem hordunk maszkot, és sokan elfelejtjük azt a törvényben foglalt kötelességünket is, hogy boltokban vagy irodákban kivétel nélkül mindannyian viseljük.

És a probléma, amelyet nem veszünk észre a következő: a maszknak NEM az a szerepe, hogy magunkat védjük, hanem azokat, akikkel kommunikálunk.

Ahogy a vírus csepp formában terjed, tehát beszélgetéskor vagy tüsszentéskor, és mégis nincs semmi a szánkon és az orrunkon, apró cseppek jutnak a levegőbe, és nagy valószínűséggel egy másik ember nyálkahártyájára kerülnek.

És mivel SOHA nem lehetünk 100% -ban biztosak abban, hogy éppen ebben a pillanatban nem fertőződtünk meg a vírussal, ami azt jelenti, hogy automatikusan annak TERJESZTŐIVÉ váltunk, ezért KÖTELESSÉGÜNK megvédeni azokat az embereket, akikkel kapcsolatba lépünk!
Vissza a tartalomhoz